sl
en
info@adventours.si
+386 41 721 304
 
empty
Širina: 190 pik, višina: 112 pik
podprti formati: .jpg, .gif, .swf
empty
Širina: 190 pik, višina: 112 pik
podprti formati: .jpg, .gif, .swf
empty
Širina: 190 pik, višina: 112 pik
podprti formati: .jpg, .gif, .swf
empty
Širina: 190 pik, višina: 112 pik
podprti formati: .jpg, .gif, .swf

Varstvo osebnih podatkov


Podjetje Turistična agencija Adventours se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletnih strani www.adventours-travel.com ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani, s katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletne strani uporabljajo "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.


Izključitev odgovornosti


Spletne strani www.adventours-travel.com so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje Turistična agencija Adventours ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje Turistična agencija Adventours ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice


© Copyright 2014 Turistična agencija Adventours
Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani www.adventours-travel.com, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja Turistična agencija Adventours, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Did you know?

Slovenia is known for good wines. But one thing about wine is very special in Slovenia. It is the Stara Trta, the oldest grape-vine on earth. It’s listed in the Guinness Book of World Records and sits in the old part of Maribor.